PIF Home 60

ISOLATIEWAARDE (RD) 3,56

Zes lagen isolatie, schoon, makkelijk en snel.

Met PIF Home 60 isoleer je snel, makkelijk en schoon je hellend dak, vloer, voorzetwanden, tussenwanden, plafonds en vloeren. Hierdoor blijft je woning in de zomer koeler en in de winter warmer. Door de handige maatvoering hoef je geen extra rachelwerk aan te brengen.

Doordat PIF Home Isolatie 50% minder dik is dan andere materialen hou je ruimte over. Het materiaal is dun en flexibel en dus makkelijk te monteren. Je hebt er geen speciaal gereedschap voor nodig. PIF Home is 100% recyclebaar en heeft een zéér lange levensduur. Deze hypoallergene isolatiefolie kan je monteren zonder irritatie aan handen en ogen. Je hoeft dan ook geen beschermende kleding en of mondkapjes te dragen.

Het is simpel te verwerken en op maat te maken met een Stanley mes. Je zet het isolatiemateriaal vast met PIF Home montageschijven of PIF Home stiften en werk de naden af met PIF Home luchtdichte tape. PIF Home 60 bevat 6 lagen,is ca. 6 cm. dik en heeft een Rd-waarde van 3,56. De isolatie wordt op rol geleverd met een oppervlakte van 4 m² per rol.

Eigenschappen

  • voor dak en vloer

  • 6 lagen isolatie

  • isolatiewaarde (RD) 3,56

  • 120 x 333 cm

  • 4 m²

Monteren gaat supermakkelijk door deze handige bevestigingsmiddelen.
> PIF Home luchtdichte tape
> PIF Home montageschijf
> PIF Home montagestift

Kijk hoe makkelijk je PIF Home 60 monteert:
> Montage handleiding dakisolatie
> Montage handleiding vloerisolatie